Новини компанії

Повільне Wi-Fi з'єднання: фахівці розповіли, як збільшити швидкість інтернету
Фахівці рекомендують перевірити свої пристрої на наявність шкідливих програм, які можуть використовувати обчислювальну потужність роутера та погіршувати роботу Wi-Fi.Спеціалісти міжнародної компанії з..
"Київстар" інвестував 200 млн грн на прискорення інтернету до 1 Гбіт/с
Найбільший український оператор мобільного зв'язку "Київстар" інвестував 200 млн грн у модернізацію мережі інтернет до швидкості 1 Гбіт/с і тепер вона доступна з такими параметрами у семи містах Украї..
Компанія LG випробувала зв'язок 6G у міських умовах
Південнокорейська компанія LG Electronics протестувала передачу та прийом даних у терагерцовому діапазоні 6G на відстані 320 метрів на відкритому повітрі. Тестування відбулося 7 вересня в інституті Фр..
Компанія Zoom надасть свої продукти для дистанційного навчання в Україні
Компанія Zoom Video Communications, Inc. надасть свої продукти для дистанційного навчання, повідомляє Міністерство освіти та науки України."Міністерство освіти та науки України та Zoom Video Communica..
Україна приєднається до зони роумінгу ЄС
Україна приєднається до зони роумінгу Європейського Союзу. Про це заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн у своєму щорічному зверненні "Про становище Союзу" в Європарламенті."Ми введемо Україн..
Google запускає секретний телеком-проект на землі, у морі та в далекому космосі
Google запускає секретний телеком-проект під назвою "Aalyria". Про це повідомляє CNBC.У прес-релізі заявлено, що його місія – управляти "гіпершвидкими, надзахищеними та високоефективними" складними ко..
Starlink та розграбовані вишки: як оператори відновлюють зв'язок у Харківській області
Яку роль у відновленні зв'язку в Харківській області відіграє Starlink та як окупанти пошкодили обладнання – розповідають мобільні оператори.Більше 300 населених пунктів Харківської області місяцями ..
На деокупованих територіях якнайшвидше відновлюватимуть зв'язок та інтернет
У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій заявляють, що на деокупованих територіях якнайшвидше відновлюватимуть зв'язок та інтернет."У населені пункти, які ЗСУ активно звільняють від ..
Польща передала Україні 5 тисяч терміналів Starlink
В Україну продовжують прибувати термінали супутникового інтернету Starlink від зарубіжних партнерів: 5 тисяч станцій передала Україні Польща. Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров.За словам..
"Укртелеком" обладнає Wi-Fi точками понад 400 шкільних укриттів
АТ "Укртелеком" планує на безоплатній основі забезпечити Wi-Fi доступ до інтернету в укриттях понад 400 шкіл України, повідомила прес-служба компанії у п'ятницю.До "Укртелекому" надійшли заявки від 39..
Президент підписав закон, який спрощує розгортання телеком-інфраструктури
Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який пришвидшує процес будівництва та відновлення телеком-інфраструктури.Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації у Телег..
ІНТЕРНЕТ ВІД ІЛОНА МАСКА З'ЯВИТЬСЯ В УКРАЇНІ НЕ РАНІШЕ 2022 РОКУ
Супутниковий інтернет Starlink, який втілює компанія Ілона Маска SpaceX, може з'явитися в Україні не раніше 2022 року. Про це свідчать дані офіційного сайту компанії, де можна перевірити доступність т..
УКРАЛ КАБЕЛЬ?! ДО 8 РОКІВ ТЮРМИ
Верховна рада посилила відповідальність за умисне ушкодження/крадіжку ліній зв'язку. Наразі зловмисникам загрожує до 8 років в'язниці з конфіскацією майна. За ухвалення законопроекту №2654 у другому ч..
НА СИЦИЛІЇ ПІД ЧАС ПРОКЛАДКИ ОПТОВОЛОКНА НАТИСНУЛИСЯ НА СТАРОДАВНИЙ НЕКРОПОЛЬ
Місто мертвих, некрополь, виявили у самому центрі Джели. Несподівані археологічні розкопки допомогли відновити історію Джели. У процесі укладання оптоволоконного кабелю неподалік Середземноморського б..
КИТАЙСЬКА КОМПАНІЯ TENCENT ПРОДОВЖУЄ ЄВРОПЕЙСЬКУ "ЕКСПАНСІЮ"
Керівник європейського підрозділу Tencent Holdings Ltd. пан Лі Шівей зробив заяву для німецької газети Handelsblatt. Зокрема він сказав:«Європейський ринок є дуже важливим для нас. Наступного року ми ..
ВИТРАТИ НА СВІТОВОЇ ТЕЛЕКОМ "ЧЕРЕПАЧИМИ ТЕМПАМИ", АЛЕ РОСТУТ
За даними аналітиків міжнародної дослідницької компанії, що займається дослідженням ринку телекомунікацій, International Data Corporation (IDC), ця галузь у світовому масштабі відрізняється постійним ..
РОЗШИРЕННЯ ПАРТНЕРСЬКИХ ВІДНОСИН CISCO
На одній із минулих конференцій компанія Cisco озвучила своє бажання про тіснішу співпрацю з малим бізнесом. Дрібним компаніям надаватимуться ті ж технології, які надаються для роботи великим замовник..
ВЛАДА ПРОСИТЬ ОПЕРАТОРІВ 4G ЗАБЕЗПЕЧИТИ ІНТЕРНЕТОМ МАЛОНАСЕЛЕНІ ПУНКТИ
В Україні чиновники попросили стільникових операторів "Київстар", Vodafone та lifecell забезпечити мережею 4G малонаселені поселення чисельністю 500 і більше людей. Про це розповіла раніше СЕО Vodafon..
УКРАЛ КАБЕЛЬ - У ТЮРМІ
На початку дев'яностих, коли економіка впала разом із мріями народу на світле майбутнє, як гриби повиростали численні пункти прийому кольорових металів. І потягли міцно питущі і просто зубожілі громад..
GOOGLE ІНВЕСТУЄ ЗАСОБИ У ДАТА-ЦЕНТРИ ТА АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ
Американський інтернет-гігант Google у 2020-21 рр. вкладе близько 3 млрд. євро в дата-центри, розташовані в Європі. Окремої уваги отримав фінський дата-центр, розташований у місті Хаміна. Раніше Googl..